Culemborg

Steun je lokale ondernemers!

Puur Betuws is het nieuwe lokale voedselinitiatief van de Betuwe, de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Wij verkopen samen met 40 lokale boeren en makers gezonde, authentieke en superverse streekproducten. Allemaal uit jouw eigen regio! En, wij bezorgen de boodschappen op woensdag of vrijdag  bij jou thuis. Nu ook in Culemborg!

Let op: vanaf 29 juni bezorgen we alleen op woensdag en vrijdag.
Bestellingen van donderdag t/m maandag tot 23.59 uur worden op woensdag bezorgd. Bestel je op dinsdag of woensdag dan komen we de bestelling de eerst volgende vrijdag bezorgen.

Welkom bij Puur Betuws

Puur Betuws is nieuw, maar komt zeker niet uit de lucht vallen! We zijn opgericht door Werkzaak Rivierenland, Coöperatie De Fruitmotor, en Coöperatie Food Value. Wij willen voedsel weer lokaal en ecologisch maken en werkgelegenheid weer sociaal. En dat willen we niet als een abstract idee, maar heel concreet. Puur Betuws geeft boeren een eerlijke prijs en creert daadwerkelijke omzet. 

Lokaal en lekker uit de regio Culemborg 

Praktische informatie

  • Bestellingen van donderdag t/m maandag tot 23.59 uur worden op woensdag bezorgd. Bestel je op dinsdag of woensdag dan komen we de bestelling de eerst volgende vrijdag bezorgen
  • We bezorgen in de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Zaltbommel, Neder-Betuwe en Buren.
  • Bestel je voor meer dan 50 euro, dan bezorgen wij gratis. Voor een lager bestelbedrag,  berekenen we 5,95 verzendkosten.
  • Woon je niet in een van bovenstaande gemeentes, dan kun je de producten gratis afhalen bij de Betuwse Fruitshop, Marktplein 4 in Geldermalsen of bij Souvenirshop Tiel, Hoogeindsestraat 8, (zie openingstijden onderaan de pagina)

Zo werkt het

1_PB-regio

Alle producten
uit jouw eigen regio

2_PB-webwinkel

Samen
in één webshop

4_PB-bezorgen

woensdag of vrijdag
bij jou aan de deur

We halen de producten op bij de producent en bezorgen ze bij jou met onze eigen elektrische bus. 80% van de prijs die jij betaalt is voor de producent, en met de overige 20% creëren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit is hartstikke mooi, maar werkt natuurlijk alleen als iedereen in de Betuwe meedoet en zijn of haar boodschappen regelmatig op Puur Betuws komt doen. 

Onze ondernemers uit de regio Culemborg

Sjamaan

Koken op hout

Kersen- en theetuin Molenweg

Lindegaard

Raafjeshof

Roze Bunker

Biologisch pluimveebedrijf Thomassen
Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt