Een pleidooi voor een duurzame visie op zorg, voedsel en voeding

Met deze bijeenkomst op 17 november 2020, inspireerden Puur Betuws en het project Zorg om voedsel zorginstellingen om meer met lokaal voedsel te doen.

Zowel met bewoners als voor clienten en patienten. Voormalig huisarts en oprichter van Institute for Positive Health verhaalde over haar kennis en ervaring met de perceptie van voedsel als medicijn.

Onderzoeker en zorgondernemer Jan Hassink inspireerde met zijn verhaal over wat er gebeurt als clienten die verbinding weer ontdekken en Jelle Ferweda van Smaak van het Huis sloot af met praktische tips om de instellingskeuken steeds meer lokaal te maken.

Informatie aanvragen kan via Loes van Loenen

Aangeboden door Puur Betuws en Zorg om Voedsel, twee initiatieven die tot doel hebben om de korte keten in Rivierenland op te schalen, voedsel dichterbij de mens te brengen en streekproducenten met meer afnemers te verbinden.

Deze online bijeenkomst is hieronder helemaal terug te kijken.

Blijf op de hoogte