Een pleidooi voor een duurzame visie op zorg, voedsel en voeding
Met deze bijeenkomst op 17 november 2020, inspireerden Puur Betuws en het project Zorg om voedsel zorginstellingen om meer met lokaal voedsel te doen.
Zowel met bewoners als voor clienten en patienten. Voormalig huisarts en oprichter van Institute for Positive Health verhaalde over haar kennis en ervaring met de perceptie van voedsel als medicijn.
Onderzoeker en zorgondernemer Jan Hassink inspireerde met zijn verhaal over wat er gebeurt als clienten die verbinding weer ontdekken en Jelle Ferweda van Smaak van het Huis sloot af met praktische tips om de instellingskeuken steeds meer lokaal te maken.
Informatie aanvragen kan via Loes van Loenen

Aangeboden door Puur Betuws en Zorg om Voedsel, twee initiatieven die tot doel hebben om de korte keten in Rivierenland op te schalen, voedsel dichterbij de mens te brengen en streekproducenten met meer afnemers te verbinden.
Deze online bijeenkomst is hieronder helemaal terug te kijken.
Meer nieuws
- Rutger en Rutger van Puur Betuws 11 maart 2022
- Greendish, Gelderland van Morgen 18 februari 2022
- Eerste Baby 2022 in Rivierenland 15 januari 2022
- Wij doen mee met het Nationaal Schoolontbijt 20 november 2021
- Proef- en inspiratiebijeenkomst oktober 2021 21 oktober 2021
- Puur Betuws en voedselbos promotie 11 oktober 2021
- Puur Betuws steunt Lingehout 21 juli 2021
- Internationale prijzen voor Betuwse ciders 4 juni 2021
- Biodiversiteit op je bord 1 mei 2021
- Mooi bericht in de Gelderlander 6 april 2021