Geldermalsen

Direct van de boer naar jouw bord.

Direct van de boer naar jouw bord.

Puur Betuws is hét lokale voedselinitiatief van de Betuwe, de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Vanaf nu kook je lekker en lokaal met superverse ingrediënten uit de regio. Vol echte smaak.

In samenwerking met 40 lokale boeren leveren wij gezonde, authentieke en superverse streekproducten. Bestel nu en wij bezorgen de boodschappen twee werkdagen later bij jou thuis. Nu ook in Geldermalsen!

De meest populaire producten uit Geldermalsen en omgeving

Praktische informatie

  • We bezorgen in de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Zaltbommel, Neder-Betuwe en Buren.
  • Als je voor 23.59 bestelt wordt jouw bestelling 2 werkdagen later door onze chauffeur bij jou thuis bezorgd.
  • Bestel je voor meer dan 50 euro, dan bezorgen wij gratis. Voor een lager bestelbedrag,  berekenen we 5,95 verzendkosten.
  • Woon je niet in een van bovenstaande gemeentes, dan kun je de producten gratis afhalen op onze locatie in Geldermalsen, Poppenbouwing 18 of bij de Betuwse Fruitshop, Marktplein 4 in Geldermalsen (zie openingstijden onderaan de pagina)

Maak kennis met verse ingrediënten uit Geldermalsen en omgeving.

Maak kennis met verse ingrediënten uit Geldermalsen en omgeving

Bak je een heerlijke Tarte Tatin of ga je voor het borrelpakket?

Bak je een heerlijke Tarte Tatin of ga je voor het borrelpakket?
5/5

€7,26

5/5

€12,37

Praktische informatie

  • We bezorgen in de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Zaltbommel, Neder-Betuwe en Buren. 
  • Voor 23.59 bestelt = 2 werkdagen later door onze chauffeur bij jou thuis bezorgd.
  • Bestel je voor meer dan 50 euro, dan bezorgen wij gratis. Voor een lager bestelbedrag,  berekenen we 5,95 bezorgkosten.
  • Woon je niet in een van bovenstaande gemeentes, dan kun je de producten gratis afhalen in Geldermalsen, Poppenbouwing 18. Openingstijden: ma-vr tussen 8.30-11.30 en 13.30-16.30 (uitgezonderd feestdagen)

Een paar van onze ondernemers uit Geldermalsen en omgeving

Zo werkt het.

Zo werkt het

De lekkerste streekproducten in 3 stappen bij jou thuisbezorgd

De lekkerste streekproducten in 3 stappen bij jou thuisbezorgd
1_PB-regio

1. Wij verzamelen de lekkerste
producten uit jouw eigen regio

2_PB-webwinkel

2. Jij bestelt gemakkelijk en snel
via Puur Betuws

4_PB-bezorgen

3. Twee werkdagen later bij
jou aan de deur bezorgd

Maak kennis met Puur Betuws

Maak kennis met Puur Betuws

We halen de producten op bij de producent en bezorgen ze bij jou met onze eigen elektrische bus. 80% van de prijs die jij betaalt is voor de producent, en met de overige 20% creëren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als je bij Puur Betuws bestelt steun je dus de lokale producenten en werk je mee aan sociale werkgelegenheid in de regio. Mooi hé?

 

Betuwse Fruitshop

Bommelbeef

Maatbier

De Fruitmotor

Zuivelboerderij de Buitenhoeve

Bloesemmolens

‘t Polderwinkeltje

Roel Wellner Fruit

slider-meisje-3

Wat kan jij doen?

Het lijkt te simpel, maar wat jij in ieder geval altijd kan doen is een steeds groter deel van jouw boodschappen bestellen op Puur Betuws. Niet een keer, maar iedere week. Of je nu consument bent, of een kantoor hebt, of een restaurant: denk na over waar je producten vandaan komen en welk verhaal jij wil vertellen. Wat wil je je kinderen nalaten? Wat wil je ze leren? In welk landschap wil je wonen? Denk hier ook over na en help ons mee om deze beweging te versterken. Als je op de hoogte wil blijven van al onze acties, bijeenkomsten, nieuwe pickup points en leveranciers, abonneer je dan hieronder op onze nieuwsbrief.