Kerstpakketten

Kerstpakket een lokaal, sociaal en heel erg lekker statement!

Een kerstpakket is meer dan een stapel spullen in een doos. Met een kerstpakket wil je je vrienden, familie, relaties of personeel bedanken.

Ontmoet elkaar en geniet van wat je eigen streek te bieden heeft

Puur Betuws is het lokale èn supersociale initiatief dat de lekkerste streekproducten bij al jouw medewerkers en relaties thuis kan afleveren. Je kunt bij ons kerstpakketten op maat samenstellen. We denken mee over een mooi thema en we kunnen er, indien gewenst, zelfs nog een gezellige digitale borrel of anderszins ingericht feestelijk moment bij aanbieden. Vanuit een prachtige locatie in de Betuwe, de Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal bijvoorbeeld. Of online, een digitale kerstborrel of cook-off met het pakket, of in samenwerking met een kok of leverancier. Ons netwerk is creatief en inzetbaar voor jouw organisatie. Neem gerust contact op om een en ander op maat voor jouw organisatie door te denken.

Jullie thema, lokale producten, in iedere prijsklasse

Hoe mooi is het om de boeren en makers uit je eigen Betuwe, Bommelerwaard en het land van Maas en Waal met de kerst extra te steunen en dit gevoel met jouw medewerkers te delen. Als je je kerstpakket bestelt bij Puur Betuws weet je zeker dat je meer doet dan alleen die spullen in die doos.

Een paar voorbeelden

Borrelpakket met 6 drankjes en kaas met dip  a 24,95 ex btw

Luxe en bijzondere streekproducten,  a 72,50 ex btw

Klein borrelpakket,  a 11,53 ex btw

Of bestel hieronder direct een pakket om te proberen:

Wil je een uniek Betuws kerstpakket?

Vul onderstaan formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bellen kan ook, naar Hanneke Rombouts: 06 2393 1493

Vul ook onderstaand formulier in als je meer dan 10 pakketten tegelijk wil bestellen en/of je wenst een andere leverdatum dan onze standaard bezorging.    Ben jij een professionele afnemer?

    En wil je in aanmerking komen voor zakelijke aanbiedingen voor grote hoeveelheden verse en houdbare producten,  kunnen betalen op rekening en vaste leverdagen afspreken?
    Meld je dan aan als zakelijke klant.