Kerstpakketten

Maak dit jaar van je kerstpakket een lokaal, sociaal en heel erg lekker statement!

Een kerstpakket is meer dan een stapel spullen in een doos. Met een kerstpakket wil je je personeel bedanken. En binden. Dit jaar is de zoektocht naar een mooi, passend, feestelijk, duurzaam en doordacht kerstpakket nog ingewikkelder. Door Corona heb je elkaar soms nauwelijks gezien op kantoor. Ook economisch kan het zijn dat alles net even anders is.

Ontmoet elkaar en geniet van wat je eigen streek te bieden heeft

Puur Betuws is het nieuwe lokale èn supersociale initiatief dat de lekkerste streekproducten bij al jouw medewerkers en relaties thuis kan afleveren. Je kunt bij ons kerstpakketten op maat samenstellen. We denken mee over een mooi thema en we kunnen er, indien gewenst, zelfs nog een gezellige digitale borrel of anderszins ingericht feestelijk moment bij aanbieden. Vanuit een prachtige locatie in de Betuwe, de Bommelerwaard of het Land van Maas en Waal bijvoorbeeld. Of online, een digitale kerstborrel of cook-off met het pakket, of in samenwerking met een kok of leverancier. Ons netwerk is creatief en inzetbaar voor jouw organisatie. Neem gerust contact op om een en ander op maat voor jouw organisatie door te denken.

Jullie thema, lokale producten, in iedere prijsklasse

2020 was een jaar om nooit te vergeten. Wij geloven dat het in 2020 om ging om het waarderen van wat je hebt en waar je woont. Dus wat is er dan mooier om de boeren en makers uit je eigen Betuwe, Bommelerwaard en het land van Maas en Waal met de kerst extra te steunen en dit gevoel met jouw medewerkers te delen. Als je je kerstpakket bestelt bij Puur Betuws weet je zeker dat je meer doet dan alleen die spullen in die doos.

kerstpakket
buitenvuur in de winter

Wil je dat we met je meedenken?

Vul onderstaan formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bellen kan ook, naar Hanneke Rombouts: 06 2393 1493Meer pakketten van Puur Betuwse producten