Bruis&Ketel

Average Vendor Rating
0 out of 5

Wij van Bruis&Ketel ontwikkelen en produceren mousserende vruchtenwijnen in Culemborg. Deze wijnen zijn gemaakt van alles behalve de druif. HET Nederlandse alternatief voor de champagnes, Prosecco’s en Cava’s.
Voor het ontwikkelen van deze bijzondere bubbels introduceren wij verschillende vruchten, kruiden, knollen, bloemen en wortels om zo een extatische en bruisende ervaring te bieden aan onze klanten. Het is een ambachtelijk en exclusief product van hoge kwaliteit. Onze wijnen worden geproduceerd dmv de méthode traditionnelle en zijn uniek op de markt. Op dit moment brengen wij twee verschillende bubbels op de markt: ROOS en Gembruicius.

 

ROOS is gemaakt van cranberry, rozenblad en een hint rode peper; geheel zonder druiven. Deze droge mousserende vruchtenwijn is een rijk en vreugdevol alternatief op de traditionele mousserende wijn. Ze dankt haar bijzonder fijne mousse aan de tweede vergisting op fles. Met haar complexe smaak van rode vruchten, florale tonen en licht- zoete frisse afdronk, is ROOS perfect om unieke momenten mee te creëren en te vieren. Gembruicius is gemaakt van gember, citroen, citroenblad en kruidnagel; geheel zonder druiven. Deze droge mousserende vruchtenwijn is een rijk en vreugdevol alternatief op de traditionele mousserende wijn. Ze dankt haar bijzonder fijne mousse aan de tweede vergisting op fles. Met haar complexe frisse smaak, fijne citrus zuren en exotische afdronk, is ook Gembruicius perfect om unieke momenten mee te creëren en te vieren.

info@bruisenketel.nl  | +31634843938
Website Facebook | Instagram

Categorieën
Eigenschappen
Prijs
Leverancier

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten