Kwekerij de Westerbouwing

Average Vendor Rating
0 out of 5


Kwekerij de Westerbouwing is al sinds 1962 gevestigd als familiebedrijf in de Bommelerwaard. Bij de oprichting lag de focus op het innoveren van de kleinfruit teelt. Deze missie heeft ervoor gezorgd dat wij, meer dan een halve eeuw later, zijn uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd bedrijf.
Ook heeft ons doel om de teelt te innoveren geleid tot een wereldwijd netwerk waarin wij onder de naam, de Weert Consultancy B.V., advies geven in de kleinfruit sector. Door deze uitbreiding in het internationale werkveld hebben wij de mogelijkheid gekregen om niet alleen te adviseren, maar ook zelf wereldwijd, op meerdere kwekerijen te produceren.
Deze verschuiving van de grootschalige productie bood ons in 2000 de ruimte om in Nederland een frambozenveredelingsprogramma op te starten. Vooraanstaande rassen zoals Kwanza, Kweli en Imara zijn hieruit voortgekomen.
Wij zijn trots dat ondanks de groei die wij hebben doorgemaakt met ons bedrijf, de lokale klanten nog altijd terecht kunnen voor hun kleinfruit, fruitplanten en perkgoed en kruidenplanten.

Veilingweg 2, 5328 JB Rossum
info@kwekerijdewesterbouwing.nl
+31 653915702 | Facebook

Categorieën
Eigenschappen
Prijs
Leverancier

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten