Sterregaard

Average Vendor Rating
0 out of 5

Sterregaard is het biologisch-dynamische bedrijf van Willem van den Berg en Marti van den Bogert. Hier wordt met liefde biologisch fruit en groente geteeld, dat betekent op vriendelijke wijze voor mens, dier en aarde. Op vier hectare boomgaard zijn appel, peer, kers, pruim, abrikozen, walnoot, hazelnoot, tamme kastanje, frambozen, Japanse wijnbessen, druiven en bosbessen aangeplant. De perenbomen stammen uit de tijd dat de boomgaard nog toebehoorde aan de grootvader van Marti, ze staan er al zo’n vijfendertig jaar. Daarnaast worden historische vruchtrassen geteeld zoals Sterappels, Notarisappels, Zoete Bloemee, Goudreinetten, Lombarts, Président Loutreuil, Kweeperen, Mispels en Karmijn de Sonnaville.
Verder staat er een mooie groentenkas zodat er vroeg in het jaar al kruiden en groenten beschikbaar zijn voor de pakketten. Al jaren maken Willem en Marti met veel plezier wekelijks groente en fruitpakketten klaar voor hun abonnees, gevuld met groente en fruit van henzelf en van hun biologische collega's.
De voormalige winkel is omgetoverd tot een prachtige ruimte die veel wordt verhuurd voor workshops, trainingen, yoga, meditatie etc. Bovendien kan voor een uitgebreide biologische lunch worden gezorgd.

 

Middelingenseweg 51, 5321 JH Hedel
info@sterregaard.nl / 06 52456054
http://www.sterregaard.nl
Facebook

Categorieën
Eigenschappen
Prijs
Leverancier

Enig resultaat

Enig resultaat