Zorgbakkerij & natuurvoedingswinkel Thedinghsweert

Average Vendor Rating
0 out of 5

Biologische producten van zorgbakkerij Thedinghsweert
Wij maken met onze medewerkers broodsoorten uit tarwe die we telen op eigen bedrijf. Daarnaast kopen we ook meel bij een biologische molenaar. We gebruiken in de bakkerij nooit conserveringsmiddelen of chemische toevoegingen voor geur, kleur, smaak of houdbaarheid. Daarom vinden onze klanten ons brood natuurlijk, voedzaam en smakelijk. Wij maken op dit moment vele verschillende producten: volkoren-, lemaire-, gist- en desembrood. Maar ook appeltaarten, cakes en diverse soorten koekjes. Voor het weekend zijn er ook luxe producten zoals croissants, notenrozijnenbrood, diverse broodjes en kaasstengels.

Zorgverlening Thedinghsweert
Stichting Thedinghsweert heeft zich ten doel gesteld om mensen met een arbeidsbeperking zinvolle werkgelegenheid te bieden. Op dit moment wordt werkbegeleiding en zorg aan jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke (lichamelijke) beperking of een psychiatrische hulpvraag geboden.
Zij werken in kleine groepen samen, in de bakkerij, de winkel, het restaurant, op de boerderij, in de werkplaats, de kas of op het erf.

Categorieën
Eigenschappen
Prijs
Leverancier

Toont alle 22 resultaten

Toont alle 22 resultaten