Puur Betuws met een mooi artikel in de Gelderlander
6 april 2021:
Nieuw eet-initiatief: Puur Betuws voor voedsel uit eigen streek
Deze week zijn we gestart met extra aandacht voor de kern Geldermalsen met maar liefst 16 leveranciers van heerlijke producten uit deze regio.

Meer nieuws
- Rutger en Rutger van Puur Betuws 11 maart 2022
- Greendish, Gelderland van Morgen 18 februari 2022
- Eerste Baby 2022 in Rivierenland 15 januari 2022
- Wij doen mee met het Nationaal Schoolontbijt 20 november 2021
- Proef- en inspiratiebijeenkomst oktober 2021 21 oktober 2021
- Puur Betuws en voedselbos promotie 11 oktober 2021
- Puur Betuws steunt Lingehout 21 juli 2021
- Internationale prijzen voor Betuwse ciders 4 juni 2021
- Biodiversiteit op je bord 1 mei 2021
- Mooi bericht in de Gelderlander 6 april 2021
- Video Duurzame voeding, ism Rabobank 31 maart 2021
- Recepten en mooie verhalen in Smaakmakers 1 maart 2021
- De eerste jaarvergadering van Puur Betuws 15 februari 2021
- Hoe krijgen we meer groente uit de Betuwe 18 januari 2021
- Duurzame visie op zorg, voedsel en voeding 17 november 2020
- Mee op handelsmissie 5 oktober 2020
- Puur Betuws in Rabo&Co magazine 30 september 2020
- Ignite Award 1 september 2020
- Oprichting Puur Betuws 14 juli 2020
- Kennismakingsbijeenkomsten begin 2020 2 maart 2020