Puur Bommelerwaards

Lekker voedsel uit de Bommelerwaard!

Bestelboer
Met Puur Bommelerwaards slaan lokale boeren de handen ineen om hun producten op een makkelijke manier dichterbij de consument te brengen. Puur Bommelerwaards biedt een divers assortiment van vlees(waren), groente, zuivel, eieren, delicatessen en meer aan. Het concept is simpel: bestel je boerenboodschappen op één plek, haal ze af op een van de centrale plekken of laat ze vanaf een minimum bestelbedrag van € 50 gratis thuis bezorgen.

We werken samen met Puur Betuws,  samen steunen zij de boeren uit de Bommelerwaard, regelen de logistiek en delen ze de webshop. En, bezorgen de boodschappen op woensdag en vrijdag  bij jou thuis in de Bommelerwaard of bij jouw gekozen pickuppoint.
1 januari 2022 gaan we van start!

De ondernemers van Puur Bommelerwaards

Alle ondernemers presenteren op hun eigen webpagina wat voor lekkers te ze beiden hebben. Klik op de foto’s voor alle informatie

Mijn Kaaskoe

Boereland Greens

Natuurlijk Kersvers

Lakenvelderboerderij Mariahoeve

St. Hendrick / Deli Harmony

Kwekerij de Westerbouwing

Jac van den Oort Potatoes

Van den Bogert Biologische Varkens

Den Eelder Zuivelboerderij

Boerderij Zonneveld

De Sterregaard

Zo werkt het

1_PB-regio

Alle producten
uit jouw eigen regio

2_PB-webwinkel

Samen
in één webshop

4_PB-bezorgen

woensdag of vrijdag
bij jou aan de deur

We halen de producten op bij de producent en bezorgen ze bij jou met onze eigen elektrische bus.
80% van de prijs die jij betaalt is voor de producent, en met de overige 20% creëren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Dit is hartstikke mooi, maar werkt natuurlijk alleen als iedereen in de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal  meedoet en zijn of haar boodschappen regelmatig op Puur Betuws komt doen. 

Praktische informatie

  • In deze webshop kun je naast de Puur Bommelerwaardse producten ook andere Betuwse producten bestellen. Gewoon in hetzelfde winkelmandje
  • Bestellingen van donderdag t/m maandag tot 23.59 uur worden op woensdag bezorgd. Bestel je op dinsdag of woensdag dan komen we de bestelling de eerst volgende vrijdag bezorgen
  • We bezorgen in de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Zaltbommel, Neder-Betuwe en Buren.
  • Bestel je voor meer dan 50 euro, dan bezorgen wij gratis. Voor een lager bestelbedrag,  berekenen we 5,95 verzendkosten.
  • Woon je niet in een van bovenstaande gemeentes, dan kun je de producten gratis afhalen bij de Betuwse Fruitshop, Marktplein 4 in Geldermalsen of bij Souvenirshop Tiel, Hoogeindsestraat 8, (zie openingstijden onderaan de pagina)
  • EN bij onze pickuppoints in de Bommelerwaard:

Natuurlijk Kersvers Noordbeemdenweg 8, 5331 LG, Kerkdriel – Antoinette Leenders 0418 662 389  
Geopend: woensdag en vrijdag 9u – 17.30u
Mijn Kaaskoe Achterdijk 57, 5321JB Hedel – Bert van Zeelst 06-12035650
Geopend: woensdag en vrijdag 15u – 17u 
Valenkamp Landwinkel Kruisstraat 58, 5249PA Rosmalen – Kim Valenkamp 073 822 1281
Geopend: woensdag en vrijdag: 10u – 17.30u
Boerderijwinkel Brouwer Middelkampseweg 36, Nieuwaal – Nicole Brouwer 06-10378816
Alleen op vrijdag geopend: 9u – 20u