Heerlijke recepten en mooie verhalen in Smaakmakers
maart 2021:
Werkzaak Rivierenland, een van onze oprichters, bestaat vijf jaar en viert dit met een heel bijzonder magazine. Vol heerlijke recepten van chefkok Jos van Grunsven.
En natuurlijk heel veel mooie verhalen over bijzondere mensen en hun nieuwe en echte banen in onze eigen regio. Natuurlijk zijn wij hartstikke trots dat er ook een mooi artikel over Puur Betuws in staat.

Meer nieuws
- Rutger en Rutger van Puur Betuws 11 maart 2022
- Greendish, Gelderland van Morgen 18 februari 2022
- Eerste Baby 2022 in Rivierenland 15 januari 2022
- Wij doen mee met het Nationaal Schoolontbijt 20 november 2021
- Proef- en inspiratiebijeenkomst oktober 2021 21 oktober 2021
- Puur Betuws en voedselbos promotie 11 oktober 2021
- Puur Betuws steunt Lingehout 21 juli 2021
- Internationale prijzen voor Betuwse ciders 4 juni 2021
- Biodiversiteit op je bord 1 mei 2021
- Mooi bericht in de Gelderlander 6 april 2021