Tiel

Steun je lokale ondernemers!

Puur Betuws is het nieuwe lokale voedselinitiatief van de Betuwe, de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. Wij verkopen samen met 40 lokale boeren en makers gezonde, authentieke en superverse streekproducten. Allemaal uit jouw eigen regio! En, wij bezorgen de boodschappen twee werkdagen later bij jou thuis. Nu ook in Tiel!

Welkom bij Puur Betuws

Puur Betuws is nieuw, maar komt zeker niet uit de lucht vallen! We zijn opgericht door Werkzaak Rivierenland, Coöperatie De Fruitmotor, en Coöperatie Food Value. Wij willen voedsel weer lokaal en ecologisch maken en werkgelegenheid weer sociaal. En dat willen we niet als een abstract idee, maar heel concreet. Puur Betuws geeft boeren een eerlijke prijs en creert daadwerkelijke omzet. 

Lokaal en lekker uit de regio Tiel 

Praktische informatie

  • We bezorgen in de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Zaltbommel, Overbetuwe, Neder-Betuwe en Buren. We bezorgen iedere woensdag en vrijdag.
  • Bestel je voor meer dan 50 euro, dan bezorgen wij gratis. Voor een lager bestelbedrag,  berekenen we 6,95 verzendkosten.
  • Woon je niet in een van bovenstaande gemeentes, dan kun je de producten gratis afhalen bij een van onze pickuppoints

Zo werkt het

1_PB-regio

Alle producten
uit jouw eigen regio

2_PB-webwinkel

Samen
in één webshop

4_PB-bezorgen

twee werkdagen later
bij jou aan de deur

We halen de producten op bij de producent en bezorgen ze bij jou met onze eigen elektrische bus. 80% van de prijs die jij betaalt is voor de producent, en met de overige 20% creëren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit is hartstikke mooi, maar werkt natuurlijk alleen als iedereen in de Betuwe meedoet en zijn of haar boodschappen regelmatig op Puur Betuws komt doen. 

Onze ondernemers uit Tiel

Streekvis

Zorgbakkerij Thedinghsweert

Veld4

Betuws wijndomein

Droncken Hondt

Tiels Fruit