Veelgestelde vragen

Bestellingen van donderdag  t/m maandag worden op woensdag bezorgd.  Bestellingen van dinsdag en woensdag voor 23.59 besteld, worden op vrijdag bezorgd.

Dit omdat we op dinsdag en donderdag de producten vers ophalen bij de boeren en tuinders, waarna we alle bestellingen netjes verzamelen in een handige krat om de volgende dag aan jou te bezorgen. Op maandagen rijden we voor de zakelijke markt en halen we houdbare producten op voor onze voorraad.
De bezorgtijden zijn afhankelijk van de haal-/breng-route die we die ochtend maken.

We bezorgen in de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Zaltbommel, Neder-Betuwe en Buren. 

Wil je op een ander moment of dag je bezorging ontvangen, stuur ons dan vooraf even een email, zodat we onze leveranciers en chauffeurs kunnen informeren.

Op nationale feestdagen zijn onze chauffeurs vrij.

We bezorgen alleen in de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Zaltbommel, Neder-Betuwe en Buren.

Woon je niet in een van bovenstaande gemeentes, dan kun je de producten tijdens kantooruren (ma-vr tussen 8.30-11.30 en 13.30-16.30) afhalen in Geldermalsen, Poppenbouwing 18.

Wil je op een ander moment of dag je bezorging ontvangen, stuur ons dan vooraf even een email, zodat we onze leveranciers en chauffeurs kunnen informeren. Wil je pakketten naar verschillende adressen laten sturen met wellicht ook een kaartje erbij? Stuur ons dan vooraf een email naar info@puurbetuws.nl.

Betuwse Fruitshop: Marktplein 4, 4191 AC Geldermalsen. Of achterom via Achter ’t Veer 22, 4191 AD Geldermalsen.
Maandag: 12.00-17.00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Souvenirshop Tiel, Hoogeindsestraat 8, Tiel
Dinsdag t/m Zaterdag 09.00-17.00 uur

Smaakzaak alleen voor medewerkers Werkzaak Rivierenland: Poppenbouwing 18. 4191 NZ Geldermalsen.
Van maandag t/m vrijdag  tussen 8.30-11.30 en 13.30-16.30 (uitgezonderd feestdagen)

Vragen over de afhaallocaties? Stuur ons een email naar info@puurbetuws.nl.

We vragen je om een account aan te maken, zodat je gemakkelijk de bestelling kunt volgen en we eventueel statiegeld kunnen verrekenen. Als je vaker bij puurbetuws.nl gaat bestellen hoef je niet elke keer al je gegevens in te vullen. Je kunt eenvoudig de vorige bestelling aanpassen en opnieuw plaatsen. Het scheelt simpelweg veel tijd.

Als consument kan je in de webshop gemakkelijk vooraf betalen met IDEAL. Wil je zakelijk producten afnemen, dan is er de mogelijkheid om (achteraf) te betalen via Automatische incasso. Neem dan eerst even contact met ons op via info@puurbetuws.nl.

Nadat je besteld hebt ontvang je een bevestiging per e-mail. Zodra de producten bezorgd zijn krijg je per e-mail de factuur toegestuurd.

Helaas gaat er met verse producten wel eens wat mis. Mocht je niet helemaal tevreden zijn over een product van Puur Betuws, ook dan staan wij voor je klaar. Laat het ons binnen 48 uur weten, door een ons klachtenformulier in te vullen of bel ons op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur op het nummer 06 55715570.

Op producten van bederfelijke aard is geen herroepingsrecht van toepassing. Het is niet mogelijk om deze terug te sturen. In de Algemene Voorwaarden (artikel 10) wordt vermeld waarom het herroepingsrecht niet van toepassing is. Natuurlijk zoeken wij graag naar een oplossing als de klant niet tevreden is over een product. Daarvoor kan je contact met ons opnemen middels bovenstaande contactgegevens.

De boodschappen worden vervoerd in een gratis kartonnen tas of doos.
Bij grotere bestellingen kan het worden geleverd in kratten. Per krat betaal je dan 7,50 euro statiegeld.
Als je de kratten bij een volgende bezorging terug geeft, wordt het statiegeld weer verrekend.

Flessen met statiegeld kunnen wij niet retour nemen. Wel kun je deze flessen meestal bij de leverancier zelf inwisselen.

Bestel je voor meer dan 50 euro, dan bezorgen wij gratis. Bestel je voor een lager bedrag, dan berekenen we 5,95 voor de verzendkosten.

Let op: We bezorgen alleen in de gemeenten West Maas en Waal, Tiel, Culemborg, West Betuwe, Maasdriel, Zaltbommel, Neder-Betuwe en Buren.
In verband met  de versheid van onze producten verzenden we niet per post.

Je kunt er ook voor kiezen om je producten gratis af te halen op onze pickup-points.