Welkom als professionele afnemer

Welkom als professionele afnemer bij Puur Betuws

In je emailbox heb je een bevestiging ontvangen van je ingevulde gegevens.

We moeten nu alleen de betaling nog regelen.
Een incassomachtiging is pas echt valide als hij -heel ouderwets- via een gewone handtekening op papier tot stand komt. We kunnen daar ook allerlei tools voor inrichten, maar zover zijn we nog niet. Dus, vandaar dat we je vragen om onderstaand formulier uit te printen en te tekenen.

Daarna mag je hem fotograferen of scannen en mailen naar info@puurbetuws.nl of appen naar 06 557 15 570, het nummer van operationeel manager Rutger Fuchs.

Je mag hem ook op de post doen. Stuur de machtiging dan naar 
Puur Betuws
T.a.v. Rutger Fuchs
Poppenbouwing 18, 4191 NZ Geldermalsen

Als wij jouw handtekening binnen hebben krijg je een gebruikersnaam en een wachtwoord en kun je bestellen in de site, inclusief het zakelijke gedeelte. Ook nemen we snel contact met je op om te kijken waar we jou het beste mee kunnen helpen. 

Voor vragen kun je het beste mailen naar info@puurbetuws.nl

Waarom automatische incasso?

Puur Betuws wil zoveel mogelijk van de productprijs terecht laten komen bij de makers, de boeren, de jammakers, de producenten. Dat kan alleen als we een zeer efficiënt werkproces hebben. Bij consumenten werkt het prima met Ideal, maar bij professionele afnemers niet. Denk aan emballage, kratten, versproducten die net wat meer of minder wegen. Vandaar dat we met jou een automatische machtiging willen afspreken. We schrijven het bedrag minimaal een week na levering af, dan is er voor iedereen voldoende tijd geweest om te kijken of alles echt in orde was en kunnen wij onze leveranciers gelijk betalen. Wij keren hen namelijk eens per 14 dagen uit. 

Wij geloven dat een succesvolle lokale keten ook te maken heeft met snel voor je mooie werk betaald worden en daarom hebben wij dit zo besloten.