Koffie proefpakket

9,95

Het proefpakket bestaat uit 3x 100 gram koffiebonen:

Wissen

Leverancier: Betuws Bakkie
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Wil je graag koffiebonen van Betuws Bakkie proeven maar kan je niet kiezen welke koffieboon het beste bij jou past? Kies voor het Betuws Bakkie- proefpakket en kom erachter welke koffiebonen het beste bij jouw smaak past.

Het proefpakket bestaat uit 3x 100 gram koffiebonen:

BLOEMIG BLEND:

Bijzondere blend van koffiebonen uit Colombia en Peru waar meer fruitige en bloemige aroma’s in zitten.  Deze melange bevat medium en licht gebrande bonen waardoor er meer frisse tonen aanwezig zijn, vooral in de afdronk. Niet te licht gebrand, dus absoluut niet zuur.

BRAZILIE (SINGLE ORIGIN)

Deze Braziliaanse koffie wordt geproduceerd door Capricornio en heeft een milde zachte smaak. Capricornio zet zich met verschillende projecten in voor koffie van de hoogste standaard en het verbeteren van de ecologische, sociale en economische situatie van de koffieboeren. De brandgraad is medium.

Daarnaast ontvang je een gratis verpakking van de Houseblend !

PROEFPAKKET: HET PERFECTE CADEAU

Koffiepakketten zijn de ideale manier om voordelig kennis te maken met verschillende koffies. Alleen door veel koffie te proberen en te proeven ontdek je nieuwe smaken. Waarom zou je iemand anders die kans niet gunnen? Een Betuws Bakkie proefpakket is een origineel cadeau waar je iemand echt blij mee maakt.