Word afnemer

Ben jij een grote afnemer?

Puur Betuws is net even anders dan de meeste andere lokale voedselinitiatieven. En dat andere zit hem zeer zeker ook in de rol die wij de klant geven. We willen klanten die van heerlijk eten houden, en daar ook de eerlijke prijs voor willen betalen. Maar, we houden nog meer van klanten die zich zo verbonden voelen met de regio en dit initiatief dat ze ons helpen om nieuwe klanten te vinden. En lid willen worden van de coöperatie. Want hoe meer klanten, hoe groter het percentage dat we door kunnen geven aan de boeren en hoe meer voedsel er via de lokale keten kan worden verkocht. 

Wij bieden jou als klant een zo mooi en compleet mogelijk aanbod, heel veel bestel- en bezorggemak èn begeleiden je bij het (om)denken naar het eten volgens de seizoenen en met fruit dat lokaal wordt geteeld. De banaan en de mango vervangen door kersen, pruimen, hollands kleinfruit, appels en peren bijvoorbeeld. En asperges eten in het voorjaar, maar pompoenen alleen in de herfst. Sterker nog: wij vragen de koks onder onze klanten of zij ons hierbij willen helpen! 

Puur Betuws is ook anders dan anders omdat wij geen onderscheid maken tussen consumenten en grotere afnemers. Iedereen kan alle soorten verpakkingen kopen in de winkel. Wel maken we onderscheid tussen eindklanten en wederverkopers. Een wederverkoper moet zelf ook marge kunnen maken en zal bij ons natuurlijk een grote afnemer zijn. Ook grootkeukens zijn gewend om tegen groothandelsprijzen te kunnen inkopen. 

Ben jij wederverkoper en/of grootafnemer?

Dan kun je in aanmerking komen voor de retailprijzen van Puur Betuws. Neem gerust contact met ons op en dan nemen we de mogelijkheden met je door.