Word ook leverancier op Puur Betuws

Maak, kweek of teel jij mooie streekproducten?

En is jouw bedrijf gevestigd in de Betuwe, het land van Maas en Waal, de Bommelerwaard of niet te ver daarbuiten? Dan ben je van harte welkom als leverancier op Puur Betuws!

Puur Betuws is veel meer dan alleen een webshop. We zijn een coöperatie in oprichting waar jij binnenkort ook lid van kan worden. Net als onze klanten. Want wij geloven in de verbinding: tussen land, boer, consument en professionele afnemer. Gezonder, lekkerder, lokaler en socialer voedsel is uiteindelijk ieders belang en die gemeenschappelijke deler zoeken we. Deelnemen aan Puur Betuws is dus ook deelnemen aan die grotere boodschap en dat uit zich nu al in de afspraken die we met jou willen maken

Wat bieden we?

We bieden een online platform waarop jij je eigen dashboard krijgt. Jij blijft eigenaar van jouw producten en prijzen, maar dat niet alleen, ook van de klanten die bij jou kopen. We vragen een bescheiden marge en nemen je daarvoor alles uit handen: alle transport, èn alle pakbonnen en facturatie. We vatten hier de belangrijkste punten even samen:

Op Puur Betuws

  • Beheer jij, in je eigen dashboard, je eigen producten, voorraden èn prijzen;
  • Lever je aan consumenten èn grootverbruikers;
  • Zijn jouw klanten ook jouw klanten;
  • Heb je je eigen webwinkelpage (https://puurbetuws.nl/jouwwinkel);
  • Halen wij de producten bij jou op en leveren ze aan de klant met eigen transport;
  • Verzorgen wij alle pakbonnen en facturen voor je;
  • Betalen we automatisch iedere twee weken uit;
  • En runnen wij de Puur Betuws shop, lanceren acties en campagnes, verzorgen een tweewekelijkse nieuwsbrief en brengen de klant zo naar jouw winkel toe.

Tip: kijk eens op onze leverancierspagina. Klik op één van de leveranciers en je ziet precies hou jouw winkel er ook uit kan zien. In de grote winkel staan dezelfde producten tussen die van alle andere leveranciers.

leveranciers

Wat vragen we?

Natuurlijk kunnen wij dit niet voor niks. Maar, we richten Puur Betuws zo in dat we alles heel strak en efficiënt organiseren. Daardoor kunnen we een lage marge rekenen van 15% van de verkoopprijs voor houdbare producten en 20% voor alle overige producten. Anders gezegd: 80% tot 85% van de verkoopprijs is dus helemaal voor jou. Bovendien, we rekenen geen vaste kosten per jaar.

Let op: dit willen we wel nu al met je afspreken, en dat is ook geboren uit diezelfde behoefte om alles heel efficiënt in te richten: in het kader van campagnes willen wij snel kunnen schakelen met aanbiedingen. Consumentenaanbiedingen in de vorm van een ledenaanbieding, een pakket of een kortingscode tot 10% over het hele assortiment kleinverpakkingen willen wij vrij kunnen aanbieden en we verwachten van jou dat jij daarin meegaat. Je hoeft daar niets voor te doen, maar weet dat jouw prijs dan ook ietsje lager wordt. We verrekenen dat automatisch. Alle overige kortingen en aanbiedingen kun je of zelf starten in je eigen shop, of doen we samen, in goed overleg.

Lees vooral ook even de gebruikersovereenkomst. Daar staat dit allemaal heel exact in beschreven. De rode draad is dat jij eigenaar bent en blijft van het product totdat het verkocht is aan een klant waar jij ook alle adresgegevens van krijgt, want het is eigenlijk jij die het verkoopt. Wij zijn een dienstverlener die verantwoordelijkheid neemt vanaf het moment dat we de producten bij jou ophalen tot aan de aflevering bij de klant. Maar, let op, de klant gaat primair een relatie aan met Puur Betuws. Dus, als je de gebruikersovereenkomst tekent, teken je ook voor de algemene voorwaarden voor consumenten en de algemene voorwaarden voor professionele afnemers van Puur Betuws. Op die manier staan we samen op een lijn als het gaat om zaken als aansprakelijkheid, herroeping, ruilen, klachten en reclames.

We hebben ons uiterste best gedaan om alle drie deze documenten zo leesbaar en naar alle betrokkenen zo redelijk mogelijk te maken. Heb je opmerkingen of vragen, stel ze gerust.

Hoe kan je meedoen?

Als je dit formulier invult kunnen wij jouw winkel en de hele pakbon- en factureringstroom voor jou inrichten. Wees gerust, we nemen eerst nog even contact met je op en spreken alles door.

Jouw naam, bedrijf en adres

  • Deze gegevens zijn deels voor ons (de verplichte velden) deels naar wens door jou op jouw winkelpagina te publiceren. Je kunt alle reclame maken die je wil!
 

Dit hebben we van je nodig om je te kunnen uitbetalen

 

Laat zien dat je een mens bent