word professionele afnemer

Ben jij een professionele afnemer?

Puur Betuws is net even anders dan de meeste andere lokale voedselinitiatieven. En dat andere zit hem zeer zeker ook in de rol die wij de klant geven. We willen klanten die van heerlijk eten houden, en daar ook de eerlijke prijs voor willen betalen. Maar, we houden nog meer van klanten die zich zo verbonden voelen met de regio en dit initiatief dat ze ons helpen om nieuwe klanten te vinden. En straks lid willen worden van de coöperatie. Want hoe meer klanten, hoe groter het percentage dat we door kunnen geven aan de boeren en hoe meer voedsel er via de lokale keten kan worden verkocht. 

kantine

Wat bieden we?

  • Een zo mooi en opvallend en compleet mogelijk aanbod waaraan we constant blijven verbeteren, onder andere op verzoek van jou als je klant bent bij ons.
  • Bestellen via de shop, waarin je grootverpakkingen èn kleinverpakkingen kunt vinden en, als zakelijke klant een eigen gedeelte met aantrekkelijke prijzen voor de professional.
  • Snel herbestellen via je persoonlijke dashboard
  • Alle bestellingen worden binnen 48 uur bezorgd.

Denken in streekproducten en seizoenen

En naast bestel en bezorggemak is het onze missie om al onze klanten te helpen bij het (om)denken naar eten volgens de seizoenen dat zoveel mogelijk lokaal wordt geteeld. De banaan en de mango vervangen door kersen, pruimen, hollands kleinfruit, appels en peren. En asperges eten in het voorjaar, maar pompoenen alleen in de herfst. Niemand minder dan Hanneke Rombouts, die dit pad al jaren loopt en zeer veel ervaring heeft als kok begeleidt jou hierbij. Ze kan met je meedenken over slimme, lekkere en gezonde menu’s of het inrichten van een aantrekkelijk lokaal schap in je winkel.

Ben je geïnteresseerd. Neem dan gerust contact op met Hanneke.

Hanneke Rombouts
info@puurbetuws.nl
06 23 93 14 93

Ja, wij willen professioneel afnemer worden op Puur Betuws

  • Om jullie toegang te gegeven tot het besloten zakelijke deel van onze webshop, vragen we onderstaande gegevens in te vullen.
 

Laat zien dat je een mens bent