word professionele afnemer

Ben jij een professionele afnemer?

Puur Betuws is net even anders dan de meeste andere lokale voedselinitiatieven. En dat andere zit hem zeer zeker ook in de rol die wij de klant geven. We willen klanten die van heerlijk eten houden, en daar ook de eerlijke prijs voor willen betalen. Maar, we houden nog meer van klanten die zich zo verbonden voelen met de regio en dit initiatief dat ze ons helpen om nieuwe klanten te vinden. En straks lid willen worden van de coöperatie. Want hoe meer klanten, hoe groter het percentage dat we door kunnen geven aan de boeren en hoe meer voedsel er via de lokale keten kan worden verkocht. 

Wat bieden we?

 • Een zo mooi en opvallend en compleet mogelijk aanbod waaraan we constant blijven verbeteren, onder andere op verzoek van jou als je klant bent bij ons.
 • Bestellen via de shop, waarin je grootverpakkingen èn kleinverpakkingen kunt vinden en, als zakelijke klant een eigen gedeelte met aantrekkelijke prijzen voor de professional.
 • Snel herbestellen via je persoonlijke dashboard

Denken in streekproducten en seizoenen

En naast bestel en bezorggemak is het onze missie om al onze klanten te helpen bij het (om)denken naar eten volgens de seizoenen dat zoveel mogelijk lokaal wordt geteeld. De banaan en de mango vervangen door kersen, pruimen, hollands kleinfruit, appels en peren. En asperges eten in het voorjaar, maar pompoenen alleen in de herfst. Wij denken graag  met je mee over slimme, lekkere en gezonde menu’s of het inrichten van een aantrekkelijk lokaal schap in je winkel.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog  vragen. Neem dan gerust contact op met Bente.
Of vul onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op.

Als je een zakelijke account van ons hebt ontvangen, kun je hier inloggen. En na inloggen naar onze zakelijke aanbiedingen.

Bente van der Wilt
bente@puurbetuws.nl

Contact aanvraag  Wil meer informatie over:
  Zakelijk account(Kerst)pakkettenWerkfruit

  Interesse in een proefpakket?

  Eerst een proberen hoe het werkt en proeven van Betuwse specialiteiten? Stel dan je vraag in bovenstaand formulier.

  Of mail naar
  info@puurbetuws.nl